. Jurnalul Alexandrei

17Aug/10Off

17 august 2010, Onesti

Am rezolvat cu pasapoartele. Multumesc Doamne! Multumesc tuturor pentru tot suportul acordat! Alexandra se ocupa de confirmarea biletelor si de ultimele aranjamente la clinica. Am fost programata la clinica vineri, 20 august 2010, ora 9:30. Astept biletele si confirmarea de cazare. Sunt increzatoare. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Am mai facut un pas spre viata. Incerc sa ma bucur de aceasta baie de speranta... inchid ochii putin si imi dau voie sa visez! Visez la un Craciun cu familia... la o vacanta cu prietenii... la inca un an!

Later edit: Astazi, avem ajutoare noi, Cristina si colegii ei din Volksbank sunt alaturi de mine, Cornelia si colegii ei din Ing Office Buzau ma vor ajuta si ei, avem semnale pozitive din partea ultimaemisiune.ro si din partea ONG-ului ONESTIN din Onesti prin bunavointa lui Cosmin, fostul nostru coleg de liceu.

Cu cat suntem mai multi devenim mai puternici, incep sa prind aripi!

Filed under: Jurnal Comments Off
Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Alex ti-am citit blogul si mi se pune un nod greu in piept, abia ma abtin sa nu plang.Mi se deruleaza in minte amintiri dureroase din trecut.Nu stiu ce simti tu, dar stiu ce simt cei ce te iubesc.Nu pot sa-ti spun ca Dumnezeu te va vindeca, pentru ca nu cred asta, cel putin nu intr-atat.Dar pot sa-ti spun ca totul sta in mainile tale, pot sa cred ca Dumnezeu te va intari si iti va da putere.Sunt atat de mandra si onorata ca te cunosc, ca am intalnit o persoana atat de curajoasa, o persoana care stie sa isi accepte destinul, dar se gandeste tot la altii.Alex zilnic ne gandim la tine, gandurile noastre te insotesc oriunde vei vrea sa mergi.Oricand ai nevoie de ceva, nu ezita sa ne ceri, orice, oricand.Fii tare!!!0770713930
    Ionela si Marina


Trackbacks are disabled.