. Jurnalul Alexandrei

13Sep/10Off

13 septembrie 2010, Bucuresti

Astazi este ziua cea mare. Am ajuns aseara in Bucuresti, iar acum astept cu infiorare ora 16:25 cand avionul va decola spre Turcia. Mi-e teama, pentru inceput de zborul cu avionul si turbulente, apoi de sedinta in sine si mai ales de rezultatele imediate. Prea multe temeri, nu?...simt un nod in gat si astept sa se termine si episodul asta si sa ma reintorc acasa. Asa mi se intampla de fiecare data inainte de calatorii asa ca incerc sa nu dau o atentie prea mare si sa ma concentrez pe alte aspecte…si pe multa odihna…o sa am nevoie. Ma voi intoarce in Bucuresti miercuri, si daca nu vor fi complicatii, joi voi fi acasa.

Va las acum, pentru ca in curand trebuie sa ma indrept spre aeorport, si sper ca la intoarcere sa ma simt bine si sa va scriu curand. Va imbratisez cu drag.

Filed under: Jurnal Comments Off
Comments (6) Trackbacks (0)
 1. Imi place ca esti o fetita tare ascultatoare! Iti voi mai da teme de acestea si sper sa le duci la indeplinire de fiecare data. Urmatoarea tema este sa te odihnesti, sa mananci bine, sa ai un week-end excelent. :))

  Pupici.

 2. Draga Alexandra!

  Nu trebuie sa iti fie teama de nimic! Dumnezeu are grija de tine si vei vedea ca totul va fi bine. O sa te intorci cu bine si cu zambetul pe buze. Cum iti spuneam azi in mesaj tot raul pe care il poti simti acum este ca pe viitor sa te simti cel mai bine.
  Te pup. Ai grija de tine.
  Sanatate multa si familiei tale.

 3. Draga Alexandra,

  Sa ai drum bun si fara turbulente si la dus si la intors! Du-te cu incredere ca Maica Domnului si bunul Dumnezeu sunt cu tine mereu si pretutindeni!

  Marti, 14 septembrie, este o mare sarbatoare – Inaltarea Sfintei Cruci. Voi merge la biserica si ma voi ruga pentru tine – sa-ti fie drumurile usoare si placute, sa fie tratamentul eficient si fara reactii adverse prea mari, sa te faci bine cat mai repede.

  Dupa cum mi-ai sugerat, voi trimite pachetelul saptamana viitoare.

  De abia astept vesti de la tine. Dar sa fie bune !!! :)))

  Mii de pupici.


Trackbacks are disabled.