. Jurnalul Alexandrei

24Sep/10Off

24 septembrie 2010, Onesti

De miercuri seara sunt in spital. Nivelul leucocitelor a scazut destul de mult, asa ca am luat decizia sa ma internez pentru a-l monitoriza mai bine…si pentru a evita si alte complicatii…sunt usurata oarecum, pentru ca macar am gasit o explicatie rezonabila pentru starea mea de oboseala…ajunsesem sa nu mai pot sta altfel decat intinsa.

Acum sunt oarecum ok…faptul ca lucrurile evolueaza in bine, e un semn bun…insa pe de alta parte nu ma amagesc….imi  va fi si mai rau pe masura ce sedintele de chimio avanseaza…o stiu foarte bine si incerc sa-mi fac curaj si sa ma adun….voi avea nevoie de toata energia. Important e ca aceasta stare de rau sa poata fi tinuta sub control si sa nu apara alte complicatii…. Am convingerea insa ca tot raul va fi spre bine…cu atata sprijin nici nu se poate altfel :).

Va imbratisez cu drag

Filed under: Jurnal Comments Off
Comments (8) Trackbacks (0)
 1. Buna Alex. Imi gasesc greu cuvintele, dar asa cum te cunosc, stiu ca esti o fata puternica si ca vei trece cu vine si peste aceste momente grele. Te pup dulce de tot si te imbratisez cu caldura si dor de departe. Anca

  • Buna Anca. Iti multumesc mult de tot pentru ganduri…inseamna mult ca esti alaturi de mine…sper sa ne vedem curand cu vesti bune. Te imbratisez.

 2. Buna Alexandra,ma bucur ca esti optimista,e greu sa-mi gasesc cuvintele dar fii tare cu ajutorul lui DUMNEZEU si incredere in fortele tale va fi bine ,imbratisari calde ROXANA

  • Iti multumesc, Roxana. Imi este greu, dar incerc si imi impun sa fiu optimista, pentru ca acum important e sa ma fac bine. Te imbratisez cu drag.

 3. Buna Alexandra!

  E bine ca ai descoperit care e sursa oboselii tale si ca lucrurile incep sa se indrepte. Probabil ca fluctuatii din astea vor mai fi dar e bine ca e doar un efect advers de la chimio.
  E bine ca te simti in siguranta in spital si ca doamnele de acolo sunt ok. Asta conteaza foarte mult.
  In cateva zile vei pleca din spital si te vei simti mult mai bine. Iar daca va mai fi cazul sa te intorci acolo vei sti ca sunt oameni buni acolo care te sustin si care au grija de tine.
  Te pup si te imbratisez.
  As vrea sa te mai sun dar nu stiu cand sa nu te epuizeze si mai tare tel meu. Te rog sa imi spui tu cand mai putem vorbi.

  • Sunt mai bine acum, Georgiana. Ma poti suna cand vrei. Am avut o perioada in care nu prea reuseam sa stau treaza, insa acum mi-am mai revenit. Mi-ar face placere sa te aud. Te imbratisez cu drag.

 4. Draga Alexandra, multumim ca ne tii la curent cu starea ta, chiar daca uneori te simti obosita.

  Te rog mult, da-ti zilnic cu un pic de mir de la candela Maicii Domnului Pantanassa. Iarta-ma ca nu am avut alt recipient in care sa il pun, dar acela mi s-a parut ca se inchide bine si rezista pe drum.

  Si roaga-te! Nu as vrea sa ma crezi habotnica, dar stiu ca te ajuta foarte mult!

  Te sarut si te imbratisez cu drag, astfel incat sa iti transmit din energia mea. Ai grija de tine si de sufletul tau!

  • Iuliana, ma rog si incerc sa-mi pastrez speranta ca totul va fi bine. Imi e teama uneori, dar incerc sa nu ma iau in serios in acele momente :) …consider doar ca am o perioada proasta si ca va trece repede.


Trackbacks are disabled.